Min kreative verden

— Bliv en del af fællesskabet!

Mit kreative univers med ideer til din madplan og bolig indretning.

Formålet med min Kreative Verden er at sprede glæde og solskin på din vej med min kunst og min facebook gruppe “Min Kreative Verden”. Et fællesskab hvor vi deler tips, ideer og inspirerer hinanden så hverdagen bliver sjovere og fuld af smag, farve og glæde.

Et fællesskab hvor vi alle kan dele opskrifter som kan inspirerer til kreativitet. Jeg deler glæden ved håndarbejde med mange og jeg nyder at hækle for tiden. Jeg vil dele opskrifter på de skønne mønstre jeg bruger. Inspirerer til din boligindretning med mine malerier ved at dele mine opslag fra Galleri Marlene. Det smukke ved et fællesskab er netop at dele og inspirerer hinanden. 

 

At dele med hinanden og være en del at et fællesskab, at kunne glæde andre og skabe spænding og forventning, det er noget af det smukkeste ved det at være menneske.

Marlene Korsgaard

Det ved du sikkert ikke om mig?

Kender du det? – at føle sig ide forladt – Hvad skal vi finde på til aftensmaden?” – savner du lidt ideer, inspiration og tips til at gøre madlavningen nemmere?

Som du sikker allerede ved eksperimenterer jeg meget i mit atelier og det gør jeg faktisk osse i mit køkken. Jeg har igennem årene udviklet mine egne nemme og sunde opskrifter, som har udviklet sig til at være helt naturlig del af vores sunde livsstil.

Min historie

Madspild?

“Ingen madspild” er ikke nyt for mig, men ligger tværtimod i min opdragelse. Jeg smider simpelthen ikke mad ud og handler også efter at få maden spist. – Nå ja … jo jo det er da sket, at jeg har smidt mad ud, som gik over datoen. Men det er ikke med min gode vilje og jeg elsker, at bruge rester og synes det gør hverdagen nemmere og pludselig opstår en ny ret.

Jeg har 3 simple basis tips som går igennem min madlavning, som du MÅ have i dit køkken.

Tilmeld dig min liste og modtag mine opskrifter på Facebook gruppen “Min Kreative Verden”

Være med i Mit Kreative Univers

  • Specielt i 2020 vil jeg i hver måned tilbyde et kunstværk til 50% inklusiv fragt i din indbakke
  • Tilbyde dig gode råd med indretning af mine malerier og selvfølgelig størrelse og farve valg.
  • I mit kreative Univers deler vi gode ideer, tips og madopskrifter.
    Gå til facebookgruppe
  • At male et maleri specielt til dig på bestilling efter dine ønsker om farver og størrelse til dit hjem

“I paint in happy colors to make life beautiful”

Tilmeld dig min Kreative Verden

Tilmeld dig her – helt frit og du kan til enhver tid altid afmelde dig listen.