art by

Marlene Korsgaard

Jeg hedder Marlene Korsgaard og er kunstneren bag Galleri Marlene. Mit atelier ligger i Jerslev Nordjylland og her er du altid velkommen til at besøge mig efter aftale. Her kan du opleve min kunst “live” før du beslutter dig. Jeg tilbyder at vejlede dig med tips og råd omkring størrelse og farver til din indretning.

Hvorfor maler jeg?
Min vision er at skabe glæde, energi og kærlighed igennem min kunst. Flere kunder har fortalt mig gennem årerne at min kunst gør dem glade og de stadig kan finde nye udtryk i deres malerier, selv efter længere tid, hvilket er til stor glæde og inspiration for mig. Har du et ønske om et maleri i en bestemt størrelse og bestemte farver tilbyder jeg at male på bestilling. Kontakt mig for mere information. Jeg maler også malerier på papir som kan indrammes efter eget valg.

Mød mig på de sociale medier

Kvinden bag

Hvem er jeg?


Min personlighed besidder en stærk vilje, udholdenhed og en vis portion af stædighed som jeg har lært at bruge konstruktion gennem livet. Disse kvaliteter er en stor hjælp for mig når jeg eksperimenterer og kreerer mine kunstværker.

Når jeg maler komplementerer min sjæl min personlighed med terapeutiske penselstrøg, linjer og streger. Her dukker figurer op i en gennemtænkt farve kombination, det er farve kombinationerne og de mange detaljer der skaber sammenhæng i mine malerier.

Jeg er bevidst om hvor vigtigt det er for mig at være kreativ for at bevare en balance i min personlighed og sjæl. Når jeg kreerer mine kunstværker maler jeg intuitivt og mine malerier bygges op lag på lag. Jeg er ydmyg og taknemlig når et af mine malerier flyver fra reden for at få et nyt hjem.

Det glæder mig inderligt over de mange positive tilbagemeldinger og billeder jeg modtager af malerier i deres nye hjem. 

Besøg mig jeg har åben når du har tid, kontakt mig på:
Om Marlene